LLARG DINAR_ horitzontalREGALA TEATRE

Atenció! Dia 13/12 no hi ha funció d’aquest espectacle. PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

RESERVES

EL LLARG DINAR DE NADAL. Cia. La Ruta 40. 60 min. Català. A casa de la família Bayard el gall d’indi és a punt i el vi, a les copes. Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren… I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps.

A través de la seva història, veurem els canvis en els costums i hàbits d’una part de la societat americana en el canvi del segle XIX al XX, en una peça teatral singular, carregada d’humanitat, humor i tendresa. Us convidem a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal, perquè “només el pas del temps pot curar-les aquestes coses”.

Text: Thornton Wilder
Traducció: Víctor Muñoz i Calafell
Director: Alberto Díaz
Col·laboració en la direcció: Albert Prat
Intèrprets: Bruna Cusí, Ignasi Guasch, Aina Huguet, Jose Pérez-Ocaña,
Magda Puig, Maria Rodriguez Soto / Berta Giraut, Joan Solé
Espai escènic i vestuari: Xesca Salvà
Il·luminació: Sergi Torrecilla
Fotografia: Roser Blanch
Caracterització: Toni Santos
Productor executiu: Alberto Díaz, Maria G. Rovelló
Producció: El llarg dinar de Nadal

Segueix-los a twitter 2 @LaRuta40  i  facebook 2   La Ruta 40

Què en diu la premsa?

“Arte sereno y minucioso, sencillez y sutileza y siete notables intérpretes. Me partió el corazón. Uno de los espectáculos más delicados y a contracorriente de la temporada” (Marcos Ordóñez. El Pais)

“Una petita joia. Poques vegades una peça teatral captiva tant per la seva estructura. 90 dinars o no hi sobra ni hi falta res” (Andreu Sotorra. Núvol)

“Tant la direcció d’Alberto Díaz com el treball actoral són deliciosos, molt delicats i plens de tendresa. Un espectacle ple de màgia que troba un aliat fantàstic en una sala plena d’encant i de proximitat com el Maldà” (Mercè Rubià. Teatre Barcelona)

Qui són?

La Ruta 40 és una companyia de teatre fundada l’any 2011 a Barcelona pels actors Alberto Díaz, Albert Prat i Sergi Torrecilla, per donar sortida a noves inquietuds artístiques i generar projectes propis, tant de creació com de representació de textos ja existents i amb la col·laboració d’altres actors, dramaturgs i directors. Teatre de text, artesà i amb una mirada contemporània.

Espectacles estrenats LA COL·LECCIÓ de Harold Pinter (2015, Sala Beckett, Festival Grec, Fira Tàrrega i Festival Temporada Alta). SELECCIÓ d’Albert Arribas (2015, La Seca-Brossa). EL LLARG DINAR DE NADAL de Thornton Wilder. (2014-15, Círcol Maldà i gira per Catalunya i Balears). EL BALNEARI de Marc Artigau. (2013 Festival Temporada Alta). EL CANT DE LA GORGONA d’Albert Arribas. (2013, La Seca-Brossa). TO RAMONA d’Albert Prat. (2012, Teatre Lliure i Festival BABEL F.A.S.T. 2014 (Romania). FA UNA MICA DE SOROLL de Romina Paula.
(2012, Sala Atrium, Festival Temporada Alta, Festival BABEL F.A.S.T. 2014 (Romania) i gira per Catalunya.)

 

Agraïments: David Marín, Fernando González, Focus, Mentidera Teatre, Robert González, Vanessa Segura, Família Reixach, Tapicería Peris, Oriol Morales, Arcàdia Cia, Xavier Basiana.

Amb la col·laboració de:

muntatge logos