4 capítols a través de Youtube entre el 25/05 i el 29/06.

Canal de Youtube d’El Maldà>>
Gaudeix dels capítols tot l’estiu!!

Ens ajudes a finançar el projecte?

O pots fer una transferència bancària al compte: ES45 3025 0001 10 1433501385

Per fer possible aquest projecte, les emissions dels diferents capítols seran en obert però inclouran un sistema de donatius online. D’aquesta manera us proposem col·laborar en l’elaboració d’aquest material i contribuir a la supervivència de les companyies que hi participen.

Capítol 4

Capítol 3

Capítol 2

Capítol 1

Els Dilluns de merda

Des d’El Maldà us proposem passar els DILLUNS DE MERDA plegats! 
Aquí us presentem la segona iniciativa de #Seguimaprop

Els “Dilluns de merda” seran 4 capítols emesos per Youtube creats per 10 de les companyies que no han pogut presentar els seus espectacles a causa de la pandèmia, juntament amb algunes que ja havien estrenat la temporada 19-20.

Gaudirem des de casa de peces teatrals fetes a partir de diferents fragments dels espectacles i de material adicional que no hauríem pogut veure al teatre, ja sigui amb peces que han inspirat les creacions o peces de caire més documental, amb testimonis i entrevistes en el cas d’espectacles que es basen en fets reals. 

Amb aquesta iniciativa també volem mantenir viva la relació entre companyies i espectadors. Aquesta nova programació online us oferirà una alternativa per seguir gaudint del teatre mentre les sales romanguin tancades. Retrobem-nos (des de casa) i ajudem les companyies i creadors que ens faran partícips de la seva feina i dels seus espectacles des de casa.