Voleu reviure els espectacles d’El Maldà?

Ja podeu gaudir de les cançons originals de dues de les darreres produccions d’El Maldà amb Els Pirates Teatre i The Feliuettes.

Les feres de Shakespeare
Ja tenim disponible el CD digital de l’espectacle amb música d’Ariadna Cabiró i lletra d’Ariadna Pastor, dirigit per Adrià Aubert. Interpretades pels actors Laura Aubert (també violí i contrabaix), Lloll Bertran, Mariona Castillo, Ricard Farré (també percussió), Laura Pau, Lluna Pindado, Arnau Puig i Jordi Vidal, i els músics Ariadna Cabiró / Gemma Pujol (piano) i Marcel·lí Bayer / Jordi Santanach (clarinet, clarinet baix, saxo alt i flauta travessera).
Gravació, edició i mescles: Jordi Ballbé. Masterització: Ferran Conangla. Gravat al Teatre Condal el juliol de 2019.

Akelarre
Us presentem el disc de l’espectacle “Akelarre”, que recull totes les cançons del nostre cabaret. És el tercer disc de la companyia, després de “The Feliuettes” i “Cobi Curro Naranjito”. Podreu escoltar temes composats per Ariadna Cabiró, Arnau Tordera, Clara Peya i Gerard Sesé, amb lletres de Xavi Morató, Gerard Sesé, Laura Pau, Míriam Escurriola, i Mireia Giró. Un còctel interpretat al piano per Gerard Sesé amb les veus de The Feliuettes: Maria Cirici, Laura Pau i Laia Alsina Riera.

  • Envieu-nos un correu electrònic dient quin CD digital i a quina adreça electrònica voldreu rebre l’arxiu amb totes les cançons de l’espectacle a: contacte@elmalda.cat
  •  Feu el pagament (preu: 8€/CD) en el següents enllaços: