DEL7 DE GENER AL 7 DE FEBRER DE 2021

PREUS:
16€ anticipada de dimarts a divendres i dissabte a les 17.30h.
18€ anticipada dissabtes a les 20h i diumenges.
20€ directament a taquilla.

HORARIS:
De dimarts a divendres a les 20h.
Dissabte a les 17.30h i a les 20h.
Diumenge a les 19h

PROPERAMENT 

BOIRA A LES ORELLES. 75 min. Català. L’Enric neix l’any 1984 a Barcelona. No és fins als 5 anys que es confirma que té sordesa profunda. Els seus pares, músics, aposten per la llengua parlada, enlloc de la llengua de signes. A partir d’aquí comença el seu aprenentatge a través de la logopèdia, l’escola, la música i el mateix entorn familiar. Estudia la carrera d’arquitectura i el fet de pertànyer a la companyia Els Pirates Teatre defineix el seu camí cap a l’escenografia. A través d’aquesta experiència viscuda en primera persona, Els Pirates presenten un nou espectacle de creació col·lectiva, que parla de l’acceptació, la convivència, els prejudicis i el desconeixement profund que tenim de les diversitats funcionals.

Un espectacle d’Els Pirates Teatre
Intèrprets: Bernat Cot, Laura Pau i Lluna Pindado
Direcció i il·luminació: Adrià Aubert
Dramatúrgia: Els Pirates Teatre i Míriam Escurriola
Escenografia: Enric Romaní
Vestuari: Maria Albadalejo
Moviment: Anna Romaní
Música original: Ariadna Cabiró
Tècnica: Maria Martín
Comunicació: Ester Cánovas
Producció: Marina Marcos

Tema musical “Paraules”
Produït i mesclat a Calmtree Studio (http://calmtreebcn.com/studio/)
Produït per Jordi Beltrán i Aitor Andón
Mesclat per Jordi Beltrán

Testimonis: Enric Romaní, Gemma Carreras, Vicenta Conde, Ana Duran, Berta Hernández, Clara Hernández, Mireia Hernández, Sendo Pedrosa, Montse Ribot, Anna Romaní, Pere Romaní, Guim Roselló.

Agraïments: a tota la família i entorn de l’Enric, a tots els membres d’Els Pirates Teatre i a l’Auditori de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. I el suport del Centre cívic Parc Sandaru.

Tràiler ‘Boira a les orelles’, Els Pirates Teatre from Els Pirates Teatre on Vimeo.

Sobre la companyia…
Els Pirates Teatre va néixer a Barcelona l’any 2001 i, des de desembre de 2013, som també responsables de la gestió d’El Maldà. Formada per catorze persones de diferents disciplines, els membres de la companyia sempre hem compartit les ganes de crear i jugar sobre l’escenari. Oberts adiferents gèneres escènics i autors, els espectacles de la nostra companyia mantenen forts vincles amb la música i proximitat amb el públic.
La companyia, que deu el seu nom al primer espectacle que vam portar a escena, Els Pirates de Gilbert i Sullivan, suma en aquests 18 anys un total de 31 espectacles. Les produccions d’Els Pirates Teatre s’han pogut veure en diversos teatres de la ciutat de Barcelona (Onyric-Teatre Condal, La Seca, El Maldà, Teatre Lliure, Teatre Akadèmia, Teatre Regina, Llantiol) i han fet el salt a Europa. Nit de reis (o el que vulgueu) es va poderveure al Festival Shakespeare im Neuss (Alemanya) i vam portar l’espectacle inèdit de poesia visual Teatre de carrer de Joan Brossa a París, Venècia i Düsseldorf.

Segueix #Boiraalesorelles a:

          twitter 2  @maldateatre               facebook 2 @elmalda                  @maldateatre

MATERIAL DE PREMSA