Aportacions Salvem el Panoràmic

actualitzacio importsSALVEM EL PANORÀMIC és la campanya de mecenatge per a la producció de l’espectacle teatral Ronda naval sota la boira, que el proper 13 de gener estrenarem Els Pirates Teatre i El Maldà (Marfúrius S.L.) gràcies a la vostra ajuda.

APORTACIONS SALVEM EL PANORÀMIC

flotador blau 20€ – Salvem un passatger! Per agrair-t’ho, t’obsequiarem amb una bossa regal

bot blau   60€ – Salvem 10 passatgers! Per agrair-t’ho, et convidarem a veure l’espectacle Ronda naval sota la boira per conèixer la història completa del Panoràmic (vàlid per a una persona)

submarí blau 200€ – Salvem 50 passatgers! Per agrair-t’ho, us convidarem a l’estrena de l’espectacle Ronda naval sota la boira per conèixer la història completa del Panoràmic amb una copa de cava Llopart (vàlid per a dues persones)


Per fer la teva aportació, només has d’omplir el formulari a continuació. El pagament el podràs fer per transferència bancària o a la taquilla d’El Maldà fins el 10.01.16.

  El teu nom (obligatori)

  El teu DNI (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Aportació
  20€60€200€

  Mètode de pagament

  Comentaris:

  Transferència bancària: Titular: Marfurius, S.L. nº compte: ES45 3025 0001 10 1433501385 // Efectiu: taquilla del teatre (contacte@elmalda.cat; 931647778)

  Totes les vostres aportacions per Salvem el Panoràmic són molt importants per aconseguir que aquest gran projecte continuï navegant! Gràcies!!