AL CEL MOS VEGEM_ horitzontal

PREU EXCLUSIU WEB: 10€ (15€ a taquilla) Inclou aperitiu de productes mallorquins!

RESERVES

AL CEL MOS VEGEM TOTS PLEGATS. 60min. Català. La tradició de les rondalles mallorquines és probablement la forma literària més famosa de l’illa de Mallorca. Les rondalles van sorgir com a contes de tradició oral i popular, passats de pares a fills durant moltes generacions, fins que la gran feina del Mossèn Antoni Maria Alcover, firmada amb el pseudònim de Jordi des Racó, les va aplegar en 24 volums a partir del segle XIX. Aquest serà el segon cicle de propostes teatrals úniques a partir de les rondalles tradicionals mallorquines, a través de mirades de diferents directors amb una companyia creada expressament per a l’ocasió i coordinada per Catalina Florit.

Les rondalles que ens proposaran en aquest cicle són: “Es murterar del rei de França” – dir. Pau Carrió // “Mallorquines animalades”, diverses rondalles – dir. Jordi Oriol // “Vellut i sotana. 69 pornorondalles i un Ave Maria”, diverses rondalles – dir. Toni Gomila

Intèrprets: Antònia Jaume (Nies), Salvador Miralles, Catalina Florit i Àlvar Triay
Directors: Pau Carrió, Jordi Oriol i Toni Gomila
Escenografia: Elionor Sintes
Ajudant d’escenografia: Joan Aguiló
Direcció musical: Berta Vidal
Cartell: Joan Aguiló
Coordinació: Catalina Florit

Què en diu la premsa?

“I heu de creure i pensar i pensar i creure que ha estat un plaer escoltar aquesta rondalla interpretada per Antònia Jaume, Salvador Miralles, Catalina Florit i Àlvar Triay, sota la direcció d’una de les nostres directores preferides, la Carlota Subirós. Felicitats a tot l’equip del Maldà per apostar per espectacles tan interessants i d’una gran importància cultural, ajudant a que no es perdin les tradicions de la nostra cultura, la nostra identitat i la nostra parla. Gràcis!” (Neus Mònico. Teatre Barcelona)

Amb la col·laboració de

ieb blanclogos