Dates: del 12 d’octubre al 4 de novembre
Atenció! Dissabte 27 d’octubre no hi haurà funció
PREU: 14€ anticipada (20€ a taquilla)

COMPRA D’ENTRADES 

Abona’t a la temporada d’El Maldà!

RES EM FA MAJOR. Teatre. Carles Gilabert & Pelevin Produccions.

Som a casa d’algú; ens hi ha convidat. No n’esperarem res. Ens deixarem endur pel que té ganes d’explicar-nos avui. Ell ens ensenyarà el paisatge quotidià dels seus somnis i les seves pors, dels seus secrets i les seves passions.

Res em Fa Major és un espectacle que no cap en una maleta, que es va escriure durant molts anys, que fa molts quilòmetres sense moure’s i que es crea a si mateix cada vegada.

A partir de diferents textos escrits o escollits pel propi actor, de característiques molt diferents, componem un paisatge divers, seguim un camí de sensacions que neixen del text, de l’objecte i del gest. Un recorregut intuïtiu on convidem l’espectador a asseure’s al banc del jardí dels pensaments d’un actor solitari. Un itinerari eclèctic que cerca fer ressonar olors, colors i sabors en la formalitat textual a vegades, d’altres en el ressò poètic; buscant el divertiment serè o el repòs meditatiu. Tot hi té cabuda en una mena de collage no etiquetable en què el plaer de dir, ser vist i ser escoltat són les úniques pretensions.

Aquest home pren el públic pel seu confident, per l’interlocutor amb qui compartirà pors i anhels. A través d’una simfonia de poemes, diàlegs, relats o mínimes*, mostra les seves diverses cares: tant serà tendre com pervers, pessimista com esperançat, cruel com divertit, un all com una ceba… Tant si el llenguatge és més literari com més prosaic, juga a fer-nos riure, a fer-nos reflexionar, a esgarrifar-nos, a seduir-nos… El verb du la veu cantant, és cert, però el cos l’acompanya.

Res em fa major és un espectacle on l’actor s’homenatja a si mateix i ofereix a l’espectador una mena de glossari desballestat sobre si mateix, un viatge calidoscòpic arreu dels amagatalls d’un mateix, en què trobarem el poeta i l’actor, el nen i l’home.

Direcció: Montserrat Butjosa
Actor, filòleg i romancer: Carles Gilabert
Producció, regidoria i direcció artística: Pelevin Produccions
Ajudant de direcció i moviment: Ana Pérez
Caracterització: Núria Llunell
Compositor i productor musical: Albert Palomar
Escenografia i vestuari: Estel Ferrer
Assessorament en il·lusionisme: Nano Márquez

COMPRA D’ENTRADES