Si no veieu correctament la informació, feu clic aquí

PREU EXCLUSIU WEB: 10€ un programa i 18€ els dos programes (20€ a taquilla). Programa 1 – dv, ds i dg. 2, 3, 4 de juny / Programa 2 – dv, ds i dg. 9, 10, 11 de juny.

El Maldà enDansa d’enguany, que gira entorn l’EXPERIÈNCIA DE LA DANSA, segueix posant l’accent en la dansa contemporània però oferint diversitat en les propostes amb estils com la dansa teatre, dansa urbana, dansa conceptual o teatre físic. Un cartell de peces curtes que es caracteritzen per ser #Dansadeprop.

 

El Maldà enDansa continua apostant per propostes diferents que connectin amb l’espai singular d’El Maldà i concentra esforços en apropar al festival tant a públic expert en dansa com a aquell més habituat al teatre.

PROGRAMA 1 · Nadine Gerspacher · Compagnie MF · Adriana Mascort

  

PROGRAMA 2 · Yugen (Julien & Arias) · Rosa Mª Masiá – Colectivo Las Twins · Irene García – La Quebrá

   

Activitats paral·leles:

Dimarts 30 de maig a les 20.30h –  PROTOCOL#4 – EMPIRIC

Preu: 4€, l’entrada inclou una Moritz.

EMPIRIC, plataforma de treball per a l’experimentació escènica proposa PROTOCOL#4, una sessió de composició intensiva interdisciplinària d’un dia de durada, que dóna lloc a una obra que és exposada al públic al final del dia. En el procés de creació dialogaran diverses disciplines i estils: des de la música electrònica, fins a la música clàssica i la moderna, la dansa, el teatre, la dramatúrgia, l’escenografia, la pintura…A més de la dotzena d’artistes que conqueriran l’escena, el procés és compartit, des de bambolines, per EMPIRIC: Sonia Fernández Lage, Igone López, Anna Romaní i Paula Villalobos.

Dimarts 30 de maig a les 21.30h – Travessia Recomana – xerrada postfunció amb Clàudia Brufau @claudiabrubo
Accés lliure amb l’entrada de Protocol#4 www.recomana.cat

Dissabte 3 de juny a les 21.30h I Inauguració de l’exposició CRU: BEHING THE SHOW de Marga Parés.
Entrada gratuïta

Aquest projecte va començar fa 8 anys amb la intenció de reivindicar el cos per allò que és: una màquina increïble i l’única existència física que ens uneix al món. En la societat occidental tot artista que fa servir el cos com a eina de creació artística està terriblement infravalorat; tot i que es continua pagant entrada per veure l’espectacle final, un no és conscient d’allò que està veient en realitat, de la dura feina que hi ha al darrera. A mode de “reportera de guerra” a assaigs a porta tancada, busca capturar aquests moments d’intensitat, aquelles imatges que mostren l’esforç i la dedicació i, a vegades, la lluentor mateixa de la creació, la improvisació.

Dissabte 10 de juny a les 20h – FORA DE L’ESCENARI – Ehiza d’Héctor Plaza & Agnès Sales. A les Galeries Maldà.
Accés lliure.

Diumenge 11 de juny a les 12h – MUEVE-T. Taller de dansa en família. Imparteix Irene García.

Ballarina i coreògrafa, formada a l’Institut del Teatre. Accés lliure. Mueve-T és un espai de moviment en família, relaxat, sense pretensions ni expectatives. Treballarem amb eines a l’abast de tothom per acostar-se a la dansa a través del joc i el grup, simplement pel plaer de moure’ns, saltar, sacsejar-nos, riure, abraçar, sorprendre, seguir el ritme o ser perfectament arítmic, fer el robot o imitar a Mickel Jackson, posar cares lletges o mostrar el millor somriure, fer-se el mort i omplir-se de vida amb el moviment. Us animem a passar una estona divertida, amb molt moviment i riures assegurats.

 

Amb la col·laboració de:

looky_logo-1