Preu de les entrades: 14€ a taquilla; 12€ al web; Concert + Itinerari 18€.  Abonaments amb descompte! 8€ a partir del segon concert.

 

reserves2-verd

El cicle Maldà 1700 torna un any més, en la seva 5ª edició, amb la clara intenció de recuperar el fil històric de l’espai que representa El Maldà, donant difusió a la realitat cultural de la Barcelona del S.XVIII i permetent experimentar allò que els seus ciutadans podien gaudir amb petits concerts de cambra acompanyats de la xocolatada, tan popular en aquell moment.
Aquest any Els Pirates Teatre, gestors d’El Maldà i coordinadors del cicle, han volgut retre homenatge a l’Albert Romaní, dedicant-li aquest cicle de Música Antiga, ja que ell fou una figura essencial, fortament lligada a tota la companyia i molt important dins el panorama musical català.

Dins el cicle hi trobarem un recorregut pels inicis del violoncel com a instrument solista, el paper de les dones compositores entre els segles XVI i XVIII, dansa contemporània d’inspiració barroca, consorts de música anglesa i la moda de la sonata italiana arreu d’Europa.