Dates: del 22 d’octubre al 8 de novembre
PREU: 14€ anticipada (20€ a taquilla)

COMPRA D’ENTRADES 

Abona’t a la temporada d’El Maldà!

JOHNNY & VIENNA. Maria Casellas i Guillem Rodríguez amb direcció i dramatúrgia de Llàtzer Garcia. 

Johnny & Vienna és un espectacle de petit format amb cançons i paraules del Western, el gènere literari i cinematogràfi c americà per excel·lència. Amb guitarres, veus i amb petits tocs d’harmònica, volem apropar-nos a l’univers llegendari del gènere, amb les seves cançons folk i amb textos sobre els personatges durs i nostàlgics de les seves històries.

Sota els acords de Johnny Guitar, un músic i una actriu verbalitzen les primeres frases d’aquest film. Canten Johnny Guitar i després My rifl e, my pony and me. Tot seguit trenquen aquella atmosfera i rere l’excusa de Cindy Cindy entren al bar de Vienna, on donen la benvinguda a tots els presents a la vetllada, a tots vosaltres públic convidat, pioners de noves terres i aventurers, pistolers i malfactors. Us delectaran amb cançons, textos i una deliciosa zarzaparrila per acompanyar-ho.

Llàtzer Garcia, director i dramaturg, Maria Casellas, actriu-cantant, i Guillem Rodríguez, músic, s’han unit
per endinsar-se en l’univers del Western, un gènere que més enllà de les etiquetes parla de les nostres arrels i de l’eterna tragèdia de l’home: la voluntat de tornar a començar des de zero en una terra nova per tornar a caure en els mateixos errors dels que ens han precedit.

Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia
Intèrprets i arranjaments: Maria Casellas i Guillem Rodríguez
Traduccions: Llàtzer Garcia, Marc Rosich i Toni Terrades
Vídeo i grafisme: Clàudia Portús
So i llums: Guillem Rodríguez
Fotografia: Ethel Braga
Vestuari: Annita Ribera
Agraïments
: Josep Puig i Mònica Samit

COMPRA D’ENTRADES