Inscriure’s al butlletí

Si us voleu inscriure al butlletí del Maldà, si us plau, ompliu el següent formulari

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Vull rebre informació de tota la programació

Només vull rebre informació de TeatreCabaretMúsica

Comentaris

Les dades seran tractades de manera confidencial i que en qualsevol moment us podeu donar de baixa enviant-nos un correu a contacte@elmalda.cat

Moltes gràcies,
El Maldà.

 

L’emplenament d’aquest formulari, mitjançant el qual es proporcionen determinades dades de caràcter personal, suposa l’atorgament del seu consentiment perquè les seves dades siguin incloses en un fitxer informàtic i tractades per part de Marfúrius SL, amb la més estricta confidencialitat d’acord amb la política de privacitat i seguretat de l’entitat i exclusivament amb les finalitats pròpies de l’entitat.
PROTECCIÓ DE DADES El Maldà (Marfúrius S.L.) garanteix mitjançant aquest avís, la privacitat dels serveis en línia d’acord amb les exigències legals i informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal per tal que els usuaris determinin, lliurement i voluntàriament, si desitgen facilitar a El Maldà les seves dades personals a través del formulari electrònic de contacte o de subscripció a les novetats de la programació de la sala. Els usuaris consenten el tractament d’aquestes dades personals per El Maldà (Marfúrius S.L.) en els termes d’aquesta política de protecció de dades de caràcter personal.
FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES Les dades personals dels usuaris que s’hagin subscrit al butlletí de la sala s’incorporaran en fitxers de Marfúrius S.L. amb les finalitats de gestió de clients i de prospecció comercial i publicitat, inclòs l’enviament (via postal, e-mail, SMS o qualsevol altre mitjà electrònic) de comunicacions comercials sobre productes, serveis, ofertes, promocions i notícies de la sala.
CESSIÓ DE DADES A TERCERS Les dades cedides a Marfúrius S.L. no es cediran a tercers amb finalitats comercials o de mercadotècnia.
DRETS DELS USUARIS Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació d’ús, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades mitjançant un e-mail enviat a contacte@elmalda.cat.