Espectacles en gira

Us facilitem la informació dels espectacles en gira que gestionem des d’El Maldà. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a més informació i condicions!

sin-titulo-2

LES DONES SÀVIES de Molière. Enric Cambray i Ricard Farré

“Un exercici de transvestisme  que va a la velocitat del llamp, tan simple, tan divertit i tan bonic que ens enganxa des del primer minut i ens deixa admirats a cada nova escena” Andreu Gomila – Time Out

Descarregueu el Dossier de ‘Les dones sàvies’

engira_balneari

EL BALNEARI (Balneari Maldà). Cia. Els Pirates Teatre

“Aquests pirates beuen de l’ampolla de rom dels millors del gènere, als quals, de passada, reten un divertit homenatge.” Toni Polo (El Pais)

Descarregueu el dossier El Balneari

engira_nit de reis

NIT DE REIS (o el que vulgueu). De William Shakespeare. Cia. Els Pirates Teatre

Un superb joc teatral. Treball d´actors. Una magnífica i fresca versió de la clàssica comèdia de Shakespeare. Un director i uns actors en estat de gràcia.” Ferran Baile (Recomana.cat)

Descarregueu el dossier de Nit de reis

engira_balla amb mi

BALLA AMB MI. Amb Toni Viñals i Marc Garcia-Rami

Balla amb mi és un regal ple de generositat dels seus tres responsables: Toni Viñals fent un recital de registres vocals i actorals, Marc Garcia-Rami al piano, impecable, i Xavi Casan amb una direcció finíssima.” Laia Ferrer

Descarregueu el dossier de Balla amb mi

engira_azules

AQUELLOS DÍAS AZULES. Un cabaret poètic i musical de Marc Artigau i Queralt

Com als còctels, l’encert està en les mesures i, quan són a la coctelera, servir-los amb la gràcia i el talent que mostren els intèrprets. Si fos programador, compraria Aquellos días azules” Santi Fontdevila (Diari ARA).

Descarregueu el dossier de Aquellos días azules

Per a més informació i contractació contacteu amb nosaltres.