Del 30 de novembre de 2017 al 14 de gener de 2018. Dijous i divendres a les 20.00h, dissabte doble funció a les 18.00h i les 20.00h i diumenge a les 18.00h

Atenció! Els dies 16, 24, 31/12 i 5/01 no hi haurà funció.

PREU EXCLUSIU WEB: 16€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!


EL LLARG DINAR DE NADAL. Cia. La Ruta 40. 60 min. Català. A partir de l’obra en un acte escrita pel dramaturg nord-americà Thornton Wilder l’any 1931, El llarg dinar de Nadal de la companyia La Ruta 40 relata el transcurs de noranta anys al menjador de la casa dels Bayard celebrant el Nadal.

A casa de la família Bayard el gall d’indi està a punt i el vi, a les copes. Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren… I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps. A través del pas del temps i de la mà d’aquesta família, l’espectador coneixerà la vida al camp i els canvis en els costums i hàbits d’una part de la societat americana del canvi de segle passat. Una peça teatral carregada d’humanitat amb grans dosis d’humor i tendresa.

Text: Thornton Wilder
Traducció: Víctor Muñoz i Calafell
Direcció: Alberto Díaz
Col·laboració en la direcció: Albert Prat
Intèrprets: Bruna Cusí, Alberto Díaz, Ignasi Guasch, Aina Huguet,
Jose Pérez-Ocaña, Magda Puig i Berta Giraut.
*Covers: Marta Fíguls, Pau Ferran, Laura Pujolàs,
Jaume Ulled i Bàrbara Roig.
Espai escènic i vestuari: Xesca Salvà / La Ruta 40
Il·luminació: Sergi Torrecilla
Espai sonor: Joan Solé / La Ruta 40
Caracterització: Toni Santos
Fotografia: Roser Blanch
Producció executiva: Maria G. Rovelló i Alberto Díaz
Producció:
El llarg dinar de Nadal

Segueix-los a twitter 2 @LaRuta40  i  facebook 2   La Ruta 40

Què en diu la premsa?

“Arte sereno y minucioso, sencillez y sutileza y siete notables intérpretes. Me partió el corazón. Uno de los espectáculos más delicados y a contracorriente de la temporada” (Marcos Ordóñez. El Pais)

“Una petita joia. Poques vegades una peça teatral captiva tant per la seva estructura. 90 dinars o no hi sobra ni hi falta res” (Andreu Sotorra. Núvol)

“Tant la direcció d’Alberto Díaz com el treball actoral són deliciosos, molt delicats i plens de tendresa. Un espectacle ple de màgia que troba un aliat fantàstic en una sala plena d’encant i de proximitat com el Maldà” (Mercè Rubià. Teatre Barcelona)

“Potser per culpa de la televisió se’ns oblida fàcilment que un escenari, sense importar-ne la mida, pot contenir un cosmos. Ningú entén això millor que Thornton Wilder. Les seves obres ens mostren com trobar l’infinit en allò totalment mundà.”  Howard Kissel (New York Daily News)

Qui són?

La Ruta 40 és una companyia de teatre fundada l’any 2011 a Barcelona pels actors Alberto Díaz, Albert Prat i Sergi Torrecilla, per donar sortida a noves inquietuds artístiques i generar projectes propis, tant de creació com de representació de textos ja existents i amb la col·laboració d’altres actors, dramaturgs i directors. Teatre de text, artesà i amb una mirada contemporània.