Del 19 de setembre a l’1 d’octubre de 2017. NOMÉS DUES SETMANES DE FUNCIONS!
(ENTRADES EXHAURIDES)

Atenció!
30/09 NO hi ha funció
01/10 hi ha una única funció a les 18:30h.

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

boto

Torna!! BARBES DE BALENA. Teatre, música i dansa. Català. 70 min.  Barbes de balena fa un recorregut per la vida de la doctora Dolors Aleu i Riera (1857-1913), la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya i a l’estat espanyol. La seva va ser una carrera plena d’obstacles, que va anar superant, per exercir una professió aleshores vetada a les dones. A partir de la seva figura, fem memòria de les nostres àvies, besàvies…, i reflexionem sobre les dones d’avui en dia, sobre nosaltres. Elles portaven cotilla, i nosaltres? Ens hem tret realment les cotilles reals i figurades que ens constrenyen?

Dramatúrgia: Anna Maria Ricart
Direcció: Mònica Bofill
Composició musical: Ariadna Cabiró
Coreografia: Anna Romaní
Intèrprets: Ariadna Cabiró, Núria Cuyàs
Laura López/Cinta Moreno i Anna Romaní
Escenografia i vestuari: Maria Albadalejo
Fotografia promocional: Núria Gámiz

Fotografia espectacle: Raimon Cabiró

Il·luminació: Laura Clos “Closca”
Producció: Marina Marcos
Estudiant en pràctiques: Laura Solé

Agraïments:

Institut del Teatre, Xamfrà, EMMCA , Lipi Hernández, Bàrbara Raubert, Loles Cuyàs, Joan Cuyàs, Derry Oates, Jorge Mur, Sheila Garcia, Marina Marcos… i sobretot a les nostres mares, àvies, besàvies…

Segueix-les a twitter 2 @maldateatre i  facebook 2  Barbes de Balena

Què n’ha dit la crítica?

“Barbes de balena és una delicada peça d’orfebreria, un petit gran mosaic multidisciplinari.” Oriol Osan ( Núvol.com)

“Espectacles com Barbes de balena són els que m’enganxen al teatre, els que em fan realment feliç. Muntatges fets amb amor i compromís, amb bellesa i missatge, amb veritat i empenta. Petites joies que apareixen, com no pot ser d’altra manera, amb comptagotes. No us la perdeu.” Gema Moraleda (Somnis de teatre)

“L’equip de dones liderat per Mònica Bofill ha estat capaç de crear un espectacle senzill i vibrant cuidant tots els detalls; des del text fins al vestuari, passant per una escenografia evocadora que fa créixer l’escena i ressaltar les dinàmiques de les actrius. Una proposta tendra i combativa que sense cridar ni fer apologia de cap teoria de moda ha estat capaç de llaurar en terra fèrtil, recollir-ne els fruits i regalar-nos-els amb un somriure.” Lluís Mayench (La finestra digital)

“L’obra transcorre amb molt ritme. No podia ser d’una altra manera, farcida com està de cançons divertides i punyents, ben ballades, ben cantades i ben interpretades per un repartiment fantàstic.” Toni Polo (Recomana.cat)